•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Læs her om Geyser Active running jacket

Active Running Jacket G11044/G21041

Er du på jagt efter en lækker løbejakke, er en Geyser Active Running Jacket et godt bud. Den fleksible og lette løbejakke er fremstillet i 100% polyester, noget som gør den let at bære under løb. Jakken er vindtæt og vandafvisende fordi den er fremstillet i et solidt mikrofibermateriale.

 

Under løb er albuer og arme konstant i en vinkel på omkring 90 grader, og det har man taget højde for, da man skulle designe denne jakke. Der er nogle specielle syninger omkring albueleddet for at give en bedre følelse under løb. Den gode fitting fremmer følelsen af ikke at bære en jakke, og det er en fordel, når alt andet udstyr kan blive tungt i længden.

Jakken er naturligvis udstyret med reflekser forskellige steder for at gøre dig sikker i trafikken selv i mørket.

 

Når man spænder skoene og løber afsted, er det vigtigt at have plads til det mest nødtørftige - nøgler og penge og måske en telefon. Jakken er udstyret med en lille lomme foran, hvor man nemt kan lægge nøgler og mønter i. Selve pasformen er et lige fit, der gør den enkel at se på. Pasformen omkring kraven er god og går en smule op for at forhindre den værste vind fra at cirkulere omkring lunger og bryst.

 

Geyser Active Running Jacket er en klassisk løbejakke til ham og hende, og med dens neutrale design og enkle detaljer er det en sikker vinder. Jakken fås i en sort farve, der brydes op af grå syninger og orange lynlås. Den klassiske jakke kan styles med diverse sportstøj i et væld af farver.

 

Se herre modellen her ved tryk 

 

Se dame modellen her ved tryk

GEYSER

XS, S, M, L, XL.