•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sådan finder du den perfekte T-shirt | Ligasport.dk

 

Sådan finder du de perfekte T-shirt

Vi kender vist alle sammen vigtigheden af en god T-shirt til hverdagen. For hvis der er én ting, som danskerne elsker at have i garderoben, er det selvfølgelig en T-shirt. Men det er ikke bare en T-shirt, for der er mange forskellige varianter på markedet og et væld af muligheder for at finde et design, der passer godt til dig. 

Selvom de mange muligheder gør det nemt at købe en T-shirt, er der en række ting, du altid bør overveje for at finde den bedste model for dig. Det guider vi dig til i denne artikel, så du nemt og enkelt kan finde frem til, hvilken T-shirt der er bedst for dig. Måske du er til T-shirts med tryk, en langærmet T-shirt eller noget helt tredje. Vi fortæller dig om det hele lige her, så du bliver godt klædt på til at finde dit foretrukne brand og din nye favorit til skabet.

T-shirtens historie

Lad os først kigge lidt nærmere på hele historien bag den velkendte T-shirt. I dag er den et af de mest velkendte fænomener i modebranchen, og vi har set den i mange forskellige forklædninger. Med forskellige snit, længder og pasformer, har T-shirten i mange år været en central del af store og små kollektioner. Men hvad sker der, når vi kigger tilbage i historien og ser på udviklingen?

Vi skal mange hundrede år tilbage for at finde den første T-shirt. Tilbage i middelalderen blev den brugt som undertøj, og her kunne den allerede findes i forskellige materialer som uld, silke og linned. I det 20. århundrede blev The Union Suit, en form for onepiece, splittet op i to, så der pludselig var tale om to dele, der kunne bruges på forskellig vis.

Allerede i starten af 1900-tallet blev der designet T-shirts af bomuld, som er det mest populære materiale i dag. Og i løbet af de seneste 70 år er T-shirten blevet et modefænomen uden lige. Den findes i forskellige stilarter, trends og meget andet, som modebilledets historie er et tydeligt eksempel på. Vi er gået fra den tætsiddende model til den mere lange og oversized model, hvor der ikke er tale om et særligt fit. 

Her er, hvad der er vigtigt at overveje

Hvad end du skal finde den hvide T-shirt, en polo-T-shirt eller sjove T-shirts, er der en række ting, du altid bør overveje. Der kan være stor forskel på de forskellige dele i en T-shirt, hvilket har afgørende betydning for, hvad du skal vælge. Du bør derfor altid overveje:

  • Materiale

  • Pasform og design

  • Formål

  • Snit

  • Farve og print

Materialerne kigger vi nærmere på nedenfor, da det kræver en grundig gennemgang for at forstå, at det ikke kun er bomuld, der er dominerende, når du skal finde ud af, hvad en T-shirt er lavet af. Med pasform er der tale om det snit og fit, som du gerne vil have af din T-shirt. Her kan du spørge dig selv, om du er på udkig efter en basic-T-shirt, der har et tætsiddende fit, eller om du gerne vil have en mere oversized model.

Formålet er samtidig også vigtigt i og med, at det kan have betydning for, om du skal finde sorte T-shirts eller en T-shirt med print. Det samme gælder for dit snit, for du finder forskellige modeller med rund hals, lange ærmer og en v-hals. Men lige meget hvad, kan du altid vide dig sikker på, at en T-time-T-shirt er et sikkert valg. Her får du de populære designs fra ID Identity, der er kendt for sin høje kvalitet og forståelse for den perfekte pasform. T-time-T-shirts er derfor et fantastisk valg, og du kan selv bestemme eksempelvis pasform og snit.

Materialerne er afgørende for komfort og pasform

Der er næsten ingen grænser for, hvilke materialer du i dag finder til en T-shirt. Men der er nogle, der er mere populære end andre. Her kommer vi ikke uden om bomuld, der er den klare favorit hos mange. Bomuld er et billigt materiale at producere i, men det betyder ikke nødvendigvis en lav kvalitet. Det helt særlige ved bomuld er nemlig, at det er både blødt og lækkert ved brug.

Bomuld sørger for at lede varmen væk fra kroppen, så det er behageligt at have på hele dagen. Derudover giver bomuldsplanten materialet en god og stærk struktur, der gør det muligt at producere nogle tykke T-shirts, hvis man ønsker dette. Typisk vil prisen afspejle den type bomuld, der er blevet anvendt, hvor kæmmet bomuld har en mere jævn og glat overflade.

Derudover finder du også T-shirts, der består af forskellige materialer. Det kan være silke, hør og viskose, der typisk bliver blandet sammen med bomuld. På den måde får T-shirten en lækker kvalitet og et bestemt look, der er med til at højne kvaliteten yderligere og give en anderledes pasform. Viskose kan eksempelvis give en mere løstsiddende model, der har et flot fald og er særdeles blødt at have på.

Den klassiske basic-T-shirt

Når du skal købe den bedste T-shirt, bør du som minimum altid gå efter en basic-T-shirt, der er uundværlig i enhver garderobe. Det gælder både for den kortærmede og langærmede model, der kan bruges hele året rundt som både det inderste og yderste lag. En basic-T-shirt bør bestå af en rund hals og et klassisk fit, der hverken er for stramt eller for løst. På den måde kan den nemt bruges under en skjorte, som en T-shirt i sig selv eller under en striktrøje. 

Et billede, der indeholder beklædning, skjorte, ser, stående

Automatisk genereret beskrivelse

https://www.ligasport.dk/shop/99-t-shirts-maend---stort-udvalg-af-t-shirts-se-tilbud-her/22-t-shirt---koeb-yes-t-shirt-til-44-kr/

Hos T-time finder du en fantastisk basic-T-shirt, der har lige præcis det fit, vi mener er vigtigt i garderoben. Du får en rund hals med firelags halsrib og et nakkebånd. Samtidig er denne model lavet af 100% bomuld, og kvaliteten er 145-150 g/m2. Det gør den til den ideelle model til altid at have i garderoben, og du bør gå efter både hvide og sorte T-shirts, der altid holder.

Et anderledes snit kan gøre en stor forskel

Udover en klassisk basic-T-shirt fra T-time kan du også gå efter de mere anderledes snit og detaljer. Du kan eksempelvis vælge en v-hals eller et mere løst fit, der er godt til hverdagen med et par jeans. Særligt en T-shirt med en mere løs pasform er særdeles god i løbet af sommeren. Her får du mere plads og dermed også mere luft, som sørger for den mest behagelige fornemmelse.

V-halsen kan være god i flere sammenhænge. Den bliver typisk anvendt som T-shirten under en skjorte, hvor der er mulighed for at åbne en knap eller to op, uden at du kan se T-shirten under. Fra T-time finder du blandt andet denne model, der har et tætsiddende fit med en v-hals og en smal halsrib. På den måde kommer kraven ikke til udtryk på samme måde som på en klassisk T-shirt, men derimod bliver den god inden under andet tøj. 

Designet, der kan lidt mere: Tryk og mønster

Foruden de klassiske, ensfarvede T-shirts er der ofte brug for lidt ekstra i garderoben. Og her er det selvfølgelig oplagt at vælge en T-shirt, der har lidt ekstra i form af farve og print. Det kan være sjove T-shirts med tryk, polo-T-shirts eller modeller i farver. Det kan være med til at gøre T-shirten til det bærende element i et outfit, hvilket gør det nemt og bekvemt at klæde sig pænt på.

T-time har blandt andet designet en T-shirt med en brystlomme, der er en enkel detalje, men som giver T-shirten et helt andet look. Modellen er ekstra slidstærk, og her får du igen den brede halsrib med fire lag. T-shirten er her produceret af 65% polyester og 35% bomuld, hvilket gør den både slidstærk og holdbar, når det kommer til facon og pasform. 

 Et billede, der indeholder skjorte, beklædning

Automatisk genereret beskrivelse

https://www.ligasport.dk/shop/99-t-shirts-maend---stort-udvalg-af-t-shirts-se-tilbud-her/21-t-shirt---t-time-t-shirts-med-brystlomme-/

Vælger du en T-shirt med tryk, giver det dig en god mulighed for at style dit outfit på en nem måde. Tryk, print og mønster fungerer for mange, men her bør du altid overveje, hvad det skal passe sammen med. Særligt T-shirts med mønster over hele stoffet kan være udfordrende at kombinere med andre farver og tekstiler.

Den lette og tunge T-shirt

Det er ikke kun modellerne, der varierer, for som nævnt er der mange forskellige materialer, og derfor varierer vægten også på de forskellige modeller. Selve vægten kan gøre meget for det fit, som en T-shirt får. Vælger du en let model, vil den falde blødt på kroppen, hvorimod en tungere model kan tendere til at være mere tætsiddende og holde sin facon.

Vælger du en merinoulds-T-shirt, vil du her får en model, der holder dig godt varm, og som er forholdsvist tung. Det kan i løbet af vinteren være en god mulighed at gå efter de mere tunge T-shirts, der har en tæt struktur og et tykt materiale. Den isolerer bedre mod kulde og vind, og dermed er den mere brugbar som det yderste lag i løbet af de kolde måneder.

T-time-T-shirts har det hele

Når du skal vælge den bedste T-shirt, handler det ofte om at finde et brand, der leverer. Det kan du altid være sikker på med T-time-T-shirts, der er kendt for sin gode pasform, sine flotte farver og sin høje kvalitet. T-time leverer billige T-shirts, og du finder modeller til både mænd og kvinder. Du finder den klassiske T-shirt til damer, en langærmet T-shirt og meget andet. Derudover kan du være sikker på at finde billige T-shirts, hvor kvalitet og pasform er præcis, som det skal være.