Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.
VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay ANYDAY Split

Hvad er Liga Sport?

oprettet d.

Hvad er Liga Sport?

I fredags fik Liga Sport besøg af Ove Laustsen fra Jelling, som dyrker atletik i Vejle IF og  han ville gerne prøve og købe nogle pigsko og kastesko og han fik også lidt indenfor atletikudstyr

 

Har Liga Sport en butik? 

Nej Liga Sport har ingen butik, men et lager hvor det meste er samlet hos Lejbox og der kan laves en aftale med Torben, så man kan komme forbi og se hele Liga Sport`s udvalg og prøve sig frem til den som passer kunden bedst.

 

Liga Sport  er mest en webshop og den er ligeledes tit ude med en stand til atletikstævner med pigskoatletikudstyr og løbesko.

 

Har Liga Sport kontor tid?      

Nej du sender en sms til 50217001 eller en mail til ligasport2017@gmail.com og aftaler, da Torben har fuldtidsarbejde ved siden af, hvor han arbejder som vikar indenfor social & sundhedsområdet for henholdsvis Carelink og SOS Vikar.

 

Udover at se Liga Sport`s lager så fik Ove også en rundvisning i Ringkøbing, hvor vi kørte forbi Ringkøbing`s kommende turistattraktion Naturkraft, som åbner i sommeren 2020 og Ove blev også fortalt hvor Primotours har deres hovedsæde her i Ringkøbing. Endvidere var vi på en tur forbi Vestas i Ringkøbing, hvor Torben selv har arbejdet 13 år hos Vestas i Lem og før Vestas overtog dette område ved havnen var det her Nordsøværftet holdt til, hvor Torben var ansat, da det gik konkurs.

 

Ringkøbing er en gammel en gammel by, så vi var selvfølgelig også lige oppe af en af byens gammel gader, med flotte gamle huse og vejen vi kørte på var af brosten. 

 

Nu hvor Ove var i Ringkøbing skulle han selvfølgelig også se Ringkøbing Atletikstadion på Kongevejen, hvor Torben har tilbragt meget af hans tid siden han startede som udøver tilbage i 1977 og han startede som træner i klubben i Ringkøbing tilbage i 1981 og vi var ligeledes forbi Green Arena, hvor Ringkøbing Fodbold har deres hjemmebane og der kunne både Ove og jeg huske, at Vejle for nylig vandt 7-0 over Ringkøbing i en træningskamp i Vejle.

 

Tak for et hyggeligt besøg af Ove.

 

Besøg Liga Sport på Facebook hvor du er velkommen til at give siden et synes om. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar