•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår til jer fra Liga Sport.

 

I 2019 er der sket meget hos Liga Sport og Liga Sport er vokset en del.

 

I starten af 2019 blev vi forhandler af Saucony`s pigsko program for 2019 og leveringsdygtige i deres mange spændende modeller af løbesko.

Se udvalget af løbesko

 

Endvidere er vi også blevet forhandler af det polske brand Polanik og deres ca. 1000 vare nr. og og Polanik er mest kendt for deres atletikudstyr, hvor vi nu er klar til at leverer dette til diverse klubber, skoler og stadion og samtidig fandt vi ud af at Polanik også har pigsko i deres sortiment, så der har vi nu udvidet vores program med forskellige special pigsko fra Polanik, så vi har et stort udvalg indenfor pigsko. Vi har et mindre lager af pigsko fra Polanik og atletikudstyr er bestillingsordre, hvor vi løbende vil udvide vores lager. Se hele vores udvalg af pigsko og kastesko

 

For nylig er Liga Sport også blevet E-mærket godkendt, så det er jeg jo også stolt over.

 

Endvidere har vi også fået mere lagerplads, da vi nu har et lager hos Lej Box i Ringkøbing.

 

Vi har også fået ekstern hjælp til at lave en flot webshop for Liga Sport, hvor vi også har fået hele det danske brand ID Identity`s og deres sportsbrand Geyser på, hvor der er mange som har fundet deres gode produkter.

Se løbetøj

Se tasker

se hele vores udvalg

 

Vi har også samarbejde med det italienske brand Max Sport, så vi nu er leveringsdygtige i alt indenfor fodbold, som fodboldtrøjer, fodboldshorts, fodboldstrømperfodboldknickerstræningsdragterog billige fodboldstøvler mm

 

Så tak til jer alle, som i år har handlet hos Liga Sport om det har været på nettet eller ude til atletikstævner hvor vi har haft en stand med pigsko eller andre steder.

 

Hilsen

Liga Sport