Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Stort udvalg af pigsko hos Liga Sport.

Oprettet d. under Pigsko

Stort udvalg af pigsko hos Liga Sport.

Er du på udkig efter pigsko eller atletiksko, så besøg Liga Sport.

 

Bag Liga Sport er Torben Elmertoft, som i en artikel i det lokale Dagblad blev kaldt for "Atletik Torben", da han har været en del af atletikken siden 1981 i Ringkøbing og har ved siden af haft forskellige poster i Dansk Atletik.

 

Han er ved at have bygget et pænt udvalg op af pigsko og atletiksko fra forskellige brands.

 

Liga Sport har pigsko fra dem amerikanske brand Saucony, det polske brand Polanik og Do-Win fra Kina og der er forskellige modeller af atletiksko:

pigsko allround                  som er en begynder pigsko eller til dem, som ønsker en pigsko, som kan bruges til de fleste øvelser.

pigsko sprint                       som er til sprint og kan bruges op til 400 m

pigsko mellemdistance     som er til 800 m til 1500 m 

pigsko langdistance           længere end 1500 m

kastesko                              til kugle, spyd, diskos

 

og som noget helt nyt kan vi også tilbyde special pigsko fra Polanik

pigsko til længde/3-spring

pigsko til 3-spring/stang

pigsko til højdespring

pigsko til spydkast.

 

Liga Sport kommer gerne ud til et atletikstævner, træningsaften eller klubaften, hvor vi kan vise udvalget frem, hvor pigskoene kan prøves, så du er sikker på, at du får den rigtige størrelse og man er også velkommen til et besøg her i Ringkøbing og ellers gør vi alt for at du får den rigtige størrelse, når du bestille din pigsko via webshoppen. 

 

Se Liga Sport`s udvalg af pigsko og kastesko

 

Liga Sport kommer gerne ud til atletikstævner, træningsaften eller en klubaften, hvor vi kan vise udvalget frem og hvor pigskoene kan prøves, så du er sikker på, at du får den rigtige størrelse, men man er også velkommen til et besøg her i Ringkøbing, hvor de kan ses og prøves og ellers gør vi meget for at du får den rigtige størrelse, når du bestiller via webshoppen og passer den ikke, så bytter vi til den rigtige størrelse.  

 

Vi sælger også pigge til dine pigsko, hvis dine pigge er blevet slidt og du trænger til nye pigge for at stå bedre fast på banen.

 

Men atletik det er jo mere end baneatletik, så er du løber så har vi også et stort udvalg af løbesko og hele vores udvalg er fra det amerikanske brand Saucony, som har et stort udvalg af gode løbesko.

 

Saucony løbesko


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar