Privatlivspolitik
 • 1-3 dages levering
 • Fragt 39 kr.
 • Gratis fragt ved køb over 499 kr.
VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay

PRO Wear | Slidstærkt arbejdstøj, lang holdbarhed => Ligasport.dk

oprettet d.

PRO Wear | Slidstærkt arbejdstøj, lang holdbarhed => Ligasport.dk

PRO Wear arbejdstøj: den store guide til slidstærkt arbejdstøj 

Arbejder du hårdt i hverdagen? Og stiller du derfor også store krav til dit arbejdstøj? Så er PRO Wear med stor sandsynlighed løsningen for dig. Med PRO Wear by ID Identity får du tøj, som er designet til at klare bevægelse og dagligt slid, og derfor er det både yderst slidstærkt og holder ualmindeligt længe – også selvom du bruger tøjet dagligt i en aktiv hverdag. Leder du efter billigt arbejdstøj (workwear) eller arbejdstøj med tryk, som holder længere end sædvanligt, så tag et kig på vores udvalg af PRO Wear her på siden. 

 

Mangler du noget? Så er det bare at sige til. Vi udvider jævnligt vores sortiment og er altid på udkig efter det næste stykke PRO Wear, som vores kunder står og mangler. 

Hvad er PRO Wear?

PRO Wear er arbejdstøj, der er designet til slid og bevægelse. Hos Liga Sport er vi stolte forhandlere af PRO Wear by ID®. PRO Wear by ID® er resultatet af mange års erfaring med at producere arbejdstøj til mange forskellige brancher. ID er særligt kendt for deres Corporate Wear, som netop formår at se lækkert ud, samtidig med at kvalitet og komfort er i top. 

 

Er du derfor på udkig efter tøj, som både er behageligt, pænt og meget slidstærkt? Så er PRO Wear-serien fra ID Identity lige noget for dig. 

Hvilken slags tøj kan du få i PRO Wear?

PRO Wear findes i et stort udvalg af overdele. Det inkluderer alt fra t-shirts til damer, t-shirts til herrer, polo shirts, cardigans og sweatre. Derfor finder du også overdele for enhver smag, når du er på udkig efter arbejdstøj fra PRO Wear.

 

Se nogle af vores favoritter fra PRO Wear by ID® herunder

 

PRO Wear t-shirten med ID0300 er en ekstra slidstærk t-shirt. Den er fremstilling i 60 % bomuld og 40 % polyester, og den fås i hele 17 forskellige farver. Derudover kan du få samtlige farver fra størrelse XS helt op til 6XL. Så burde det altså ikke være noget problem at finde en trøje, der passer perfekt til dig og hele dit team. Og det bedste af det hele? Den koster heller ikke en bondegård. T-shirt - Pro wear t-shirt til 89 kr

 

PRO Wear laver også langærmede trøjer. Her ser du den langærmede PRO Wear trøje med ID0311. Den fås i hele 7 flotte farver og ligeledes i størrelserne XS til 6XL. Denne langærmede trøje er fremstillet i 60 % bomuld og 40 % polyester – en blanding, som betyder, at trøjen kan holde til en hel del. Samtidig får du her en trøje, som alle kan betale sig fra.T-shirt - langærmet t-shirts
T-shirt - Pro wear 3/4 ærmet 97 kr.

Leder du efter en PRO Wear trøje til kvinder, er denne model med ¾ ærmer ideel. Den fås i 5 forskellige farver med rund hals og slids i siden. Med trøjens lette figursyning gør den sig godt på de fleste kvinder.Polo shirt - PRO wear polo shirts
 

Er du mere til den klassiske polo shirt med krave og forlomme, er denne model måske mere dig. Modellen kan bæres af både kvinder og mænd. Den fås i hele 17 forskellige farver og kan bestilles i størrelser hele vejen fra 2XS til 6XL.
Sweatshirt - Køb PRO wear klassisk sweatshirt

I de kolde måneder kan det være ideelt med en varmere trøje til arbejdet. Her er denne sweatshirt fra PRO Wear en fremragende mulighed. Trøjen fås i 7 forskellige farver og størrelse 2XS til 6XL. Den er både behagelig og varm at have på, og så har den – som de andre PRO Wear-modeller – en utroligt god holdbarhed, både når det kommer til farve og form. 


 

Én af årsagerne, til at vi hos Liga Sport er så vilde med PRO Wear, er, at det både er god kvalitet og samtidigt meget prisvenligt. Trøjernes stykpris går helt ned 80 kr. og sjældent længere op end 200 kr., og det synes vi altså er en ualmindeligt god pris for tøj i denne kvalitet. Som en ekstra bonus tilbyder vi gode mængderabatter hos Liga Sport. Tager vi for eksempel den populære polo, ligger stykprisen lige nu på omkring 170 kr., mens du sparer 10 kr. per trøje allerede ved køb af to styks. Er du derimod interesseret i at købe hele 100 polotrøjer, sparer du faktisk op til 50 kr. per polo.

Det vil sige en besparelse på 5000 kr. på hele ordren, når du køber 100 polo shirts fra PRO Wear hos Liga Sport. Det er da en besparelse, der er til at tage og føle på. 

 

Høj kvalitet, slidstyrke og bæredygtighed i fokus 

Som du nok har fået godt ind under huden nu, har ID virkelig formået at skabe et mærke, som kan klare hverdagens mange strabadser, uden at tøjet mister sin kvalitet for hurtigt. Nogle af de største fordele ved PRO Wear er blandt andet, at:

 • Alt PRO Wear-tøjet kan vaskes ved 60 grader. Noget tåler endda op til 80 grader.

 • Tøjet er testet i henhold til ISO 15797.

 • Der er fokus på lang holdbarhed i alle dele af tøjet. Det gælder lige fra stoffets kvalitet til valget om at lave ekstra stærke sømme, gennemfarvede plastikknapper, trykknapper i rustfrit stål og stærke lynlåse. Derfor tåler tøjet også industriel vask. 

 • PRO Wear er OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer.

 • Du har mulighed for at få logo på tøjet, som er egnet til industriel vask.

 • Tøjet bliver udsat for en specialudviklet for- og efterbehandling, som sikrer lang holdbarhed, at tøjet stort set ikke krymper, og at det holder pasformen vask efter vask.

 • Kombinationen af det bløde og åndbare bomuld samt det stabile og slidstærke polyester bidrager til tøjets lange holdbarhed.

 • PRO Wear tilbyder noget for enhver. Tøjet kommer nemlig i størrelserne XS op til 6XL og i mange modeller og farver. 

Med alle de fordele er der blot tilbage at vælge din favoritmodel og klikke ”bestil”. 

Slidstærkt arbejdstøj med tryk

Går du med en drøm om at få matchende arbejdstøj med firmaets logo? En polo med logo, eller måske bare en t-shirt med firmaets navn, kan gøre stort indtryk, når alle medarbejdere bærer det sammen. For medarbejderne kan arbejdstøj med tryk være med til at give en følelse af sammenhold og en fælles identitet på arbejdspladsen. Men ikke nok med det sender det også et stærkt signal udadtil, når potentielle kunder og samarbejdspartnere oplever en fælles front og en stolthed i, at medarbejderne har lyst til at bære tøj med firmaets logo, slogan eller lignende.

Derfor har mange virksomheder arbejdstøj med tryk i dag. Men når der er tale om arbejdstøj, ved vi også af erfaring, at tøjet bliver brugt og vasket meget. Derfor skal det kunne holde til mere end den almindelige t-shirt. For hvem er interesseret i at skulle investere i nye arbejdstrøjer hvert halve år, fordi de bliver for slidt? Vi tænker, at svaret er: ingen. 

Hos Liga Sport forhandler vi som udgangspunkt arbejdstøj uden tryk, men skulle du være interesseret at bestille én eller flere PRO Wear-overdele til dig selv, dit team eller din virksomhed, vil vi altid gerne hjælpe dig videre. Det eneste, du skal gøre, er at give os et kald eller sende os en mail med dine ønsker. Så ser vi hurtigt på, hvad vi kan gøre for dig.  

Kontakt os, og hør mere om PRO Wear slidstærkt arbejdstøj

Er du også blevet lige så vild med PRO Wear, som vi er, efter at have læst dette indlæg? Men mangler du stadig lidt information for at kunne bestille det helt rigtige arbejdstøj? Så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt. 

Torben kan som regel fanges på telefon +45 50 21 70 01. Bliver den ikke taget, er du velkommen til at sende en SMS. Så ringer han tilbage hurtigst muligt. Du kan også blot sende os en besked med dit spørgsmål via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan komme videre med at shoppe dit nye slidstærke arbejdstøj fra PRO Wear.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar