Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Lækker løbetøj fra det danske sportsbrand Geyser

oprettet d. under Løbetøj fra Geyser

Lækker løbetøj fra det danske sportsbrand Geyser

Løbetøj

Er du løber, så ved du hvor dejligt det kan være at have godt løbetøj på og fra Geyser har vi en dejlig og langærmet og højhalset løbetrøje / sportstrøje i svedtransportende Single Jersey kvalitet, som vil være perfekt til løbeturen på de kolde dage, som lag nr. 2 uden på din løbe t-shirts og ud over denne kan du så yderligere bruge din løbejakke og til denne warm trainer fra Geyser passer Geyser løbetights også og ellers kan du vælge et par joggingbuks, hvis du mere bare er til joggingbukser og bare ønsker at se sporty ud og gå klædt i noget let og behageligt som i en joggingbuks og en sportstrøje.

 

Løbetrøje

Denne warm trainer fra Geyser er både i en herre model og i en dame model, så hvis du vælger g11050 så er det en løbetrøje dame og omvendt hvis du vælger g21050, så er det en løbetrøje til herre.

 

Disse løbetrøjer /sporttrøjer er figursyet og sidder derfor tæt på kroppen for at få bedre bevægelsfrihed. Trøjen har endvidere kort lynlås i halsen og hul til tommelfinger i ærmerne og denne løbetrøje er lavet af 90 % polyester/10% elastan og den er lavet i kvaliteten 200 g/m2.

 

Den fås i 2 forskellige farver som er grå melange og sort og du kan være heldig at vi også har den i aqua så længe lager haves og løbetrøjen fås i størrelserne fra xs til xl i dame løbetrøje og i s til til 2 xl i herre løbetrøje, men 

 

Se løbetrøje dame her 

 

Se løbetrøje herre her

 

 

Til  denne warm trainer løbetrøje hvis du ønsker den som en løbetrøje, så anbefaler i et par lange løbetights fra Geyser og det er model g31020, som er et par unisex tights i elastisk svedtransporterende mikrofibermateriale og disse tights har smart flatlock - stikning i siderne med refleksdetaler for optimal synlighed og der er en lille lynlåslomme til nøgle eller lignende. Der er også lynlås åbning i benene og du får en tætsiddende pasform i meget strækbart materiale med en let børstet inderside, som gør disse tights bløde og behagelig at have på.

 

Disse Geyser løbetights er fremstillet i 68% polyamid / 32% elastan og i kvaliteten 240 g/m2 og de er sorte og de fås i størrelserne fra xs til 3xl

 

Se løbetights her

 

Joggingbuks

Ønsker du ikke løbetights men er mere til joggingbuks sammen med din warm trainer løbetrøje, så kan vi anbefale sporty jogginbuks fra ID Identity, hvor der en herre joggingbuks med ID0668 og dame joggingbuks med ID0667 og  med navnet sporty sweat capri. Disse jogningbukser er sporty sweat capri med to-lags rib i talje og ved knæ med kontrastsnøre samt to stiklommer. De er fremstillet i 50% bomuld / 50% polyester og de er lavet i kvaliteten 270 g/m2 og de fås i str. fra xs til 2 xl i dame modellen  og i herre modellen i str. 3 til 3 xl

 

Se jogningbuks her

 

Løbejakke

Ønsker du som 3. lag en løbejakke ud over din løbe t-shirt og warm trainer som løbetrøje  så kan en løbejakke fra Geyser være en mulighed. De har en løbejakke, som fås som både som en løbejakke dame g11012 og løbejakke herre G21012 og det er velsiddende ultra letvægt, vind og vandafvisende løbejakke, som har en smart og høj regular krave samt elastisk bånd i bunden af jakke og ærmer og med ventilationsmateriale under ærmer og sider og med en ventilationsåbning på ryg. I løbejakken er der 2 praktiske skjulte lommer på front og jakken er selvfølgelig forsynet med reflekser på front, bag og ærmer, så du lettere bliver set i trafikken.

 

Denne løbejakke er fremstillet i 100% polyester og lavet i kvaliteten 75 g/m2 og den fås i farverne kongeblå og sort og til damer fås den i størrelserne fra xs til 2xl og til herrer fra s til 3xl

 

Se løbejakke dame her

 

Se løbejakke herre

 

Løbe t-shirt

Som det inderste lag anbefaler vi en løbe t-shirts og der kan du vælge om du ønsker den som en kortærmet løbe t-shirt eller en langærmet løbe t-shirt.

 

Kortæmet løbe t-shirt

Ønsker du en kortærmet løbe t-shirt kan Active s/s t-shirt fra Geyser være en mulighed og denne løbe t-shirt fås som en løbe t-shirt dame og en løbe t-shirt herre og det er en kortærmet t-shirt i tyndt svedtransporterende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. T-shirten er figursyet og sidder derfor tæt på kroppen. T-shirtens udforming gør den velegnet til både indendørs og udendørs fitness, løb eller lignende.

 

Løbe t-shirten er fremstillet i 100% polyester og er i kvaliteten 110-130 g/m2 og den fås i hele 14 forskellige farver og til damer i str. fra xs - 2xl og til herrer i str. fra s til 3xl.

 

Se kortærmet løbe t-shirt dame

 

Se kortærmet løbe t-shirt herre

 

Langærmet løbe t-shirt

Ønsker du din løbe t-shirt som en langærmet så har vi også en god model fra Geyser, som fås som en langærmet løbe t-shirt til damer og til en langærmet løbe t-shirt til herre.

Det er en langærmet løbe t-shirt i tyndt og hurtigtørrende og svedtransporterende mikrofibermateriale. Smarte detalje ved halsudskæring og kontrast flatlock stikninger. På rygskyttet sikrer et smart mesh panel en bedre ventilation. T-shirten er figursyet og velegnet til båede inden - og udendørs aktiviteter. Den er fremstillet i 100 % polyester og i kvaliteten 110 g/m2 og den fås i 2 forskellige farver som er navy og sort og du kan få den i størrelserne i dame fra s til 2xl og i herre fra s til 3 xl

 

Se langærmet løbe t-shirt dame

 

Se langærmet løbe t-shirt herre

 

 

 

 

  

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar