•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Skjorte - Eksklusiv strygefri skjorte til 319 kr.

(ID0274)

599,00 kr. 319,00 kr.

Detaljer om produktet

En god skjorte er en uundværlig del af enhver mands garderobeskab. Ingen tvivl om det. Vi har hos Liga Sport fundet frem til den perfekte klassiske skjorte, som kombinerer godt design og god kvalitet med en pris, der ikke vil skræmme dig væk.

Denne skjorte fra ID er en rigtig gentleman-skjorte. Med sit klassiske snit uden brystlomme og cut away-flip er den et must have i enhver fashionistas skab. Skjorten har et eksklusivt look og er syet i et snit, som falder flot på enhver, uanset hvilken kropstype der er tale om.

Skjorten har som en anderledes, næsten hemmelig detalje; en kontrasteffekt indvendigt i kraven. Hér finder du en komplimentærnuance, som giver skjorten ekstra kant.

Som en anden lækker detalje har skjorten sine knapper i en anden farve end dens stof. Således har den hvide model grå knapper, mens den lyseblå har mørkeblå og den blå lyseblå.

Skjorten er syet i 100% bomuld og behøver, som det også fremgår af dens navn, ikke strygning, da det er en strygefri skjorte. På den måde er den helt perfekt til dig, der har fart på i hverdagen - eller som bare synes, at livet er for kort til at spendere tid ved strygebrættet.

Skjorten fåes i seks forskellige størrelser, sådan at du er sikker på at kunne finde den model, der klæder din facon allerbest. Nogen kan lide et tight look, mens andre foretrækker et mere løstsiddende, casual udtryk.

Skjorten er anvendelig til næsten enhver lejlighed - den kan dresses up til business med et par smarte businessbukser og en flot jakke - og den kan på samme facon dresses ned til mere casual lejligheder, hvis du knapper den lidt op i halsen og eventuelt lader den hænge uden på bukserne. Denne vare er altså en perfekt all round-overdel, som hurtigt vil blive en uundværlig del af din garderobe.