•  1-3 dages levering 
  •  Fragt 39 kr. 
  •  Gratis fragt ved køb over 499 kr.
0

Skjorte - Køb Eksklusiv dame poplinskjorte

(ID0257)

549,00 kr. 319,00 kr.

Detaljer om produktet

Dame skjorte

Flot og lækker dame skjorte fra det danske brand ID Identity og denne model er ID0257 og det er en flot og lækker dame skjorte og med den, så får du en eksklusiv poplinskjorte med lange ærmer.

 

Strygefri skjorte

Med denne skjorte, så slipper du for arbejdet med at stryge din skjorte, da denne skjorte er fremstillet i 100% bomulld i bedste non Iron-kvalitet eller som vi kalder det på dansk " En strygefri kvalitet af en dameskjorte og så får du samtidig en skjorte som er let figursyet, så den ser godt på dig og den erfremstillet  i 115 -120 g/m2 kvalitet.

 

Skjorte i 3 varianter

Denne flotte poplinskjorte fås i 3 flotte varianter og de 3 farver er hvid, lys blå og sort, hvor du kan vælge den som du mener klæder dig bedst  og den fås i størrelserne fra small til størrelse 2 xl.

 

Se her og find dine størrelser til dine skjorter  eller se her hele udvalget af vores dame skjorter fra ID Identity

 

Her nogle ord om skjorterne fra ID Identity

En skjorte kan have mange forskellige udtryk. Det hele afhænger af, hvad den skal bruges til. Med skjorter fra ID Identity får du et stort udvalg af velsiddende, slidstærke og komfortable skjorter til både damer og herrer. Du finder både de klassiske, casual og moderne modeller med eller uden mønster. Alle med praktiste og moderne deltaljer til professionel brug. Fælles for dem er, at de lever op til høje standarer i forhold til holdbare farver og høj slidstyrke.