Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.
VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners ViaBill MobilePay ANYDAY Split

Hvad er Pro wear?

oprettet d. under Nyt fra Liga Sport

Hvad er Pro wear?

Hvad er Pro wear og er det arbejdstøj?

 

Pro wear er tøj som du kan bruge som dit arbejdstøj eller til dig som bare stiller større krav til dit tøj.

 

Pro wear by ID Identity er løsningen til dig, som stiller store krav til dit tøj eller arbejdstøj  og hårdt arbejde det kræver tøj, som er designet til at kan klare dine bevægelse og samtidig klare det daglige slid og det kan sikkert være løsningen for folk, der bruger deres krop aktivt i arbejdet og som har et behov for at tøjet  kan holde sig dag ud og dag ind, så ja Pro Wear er slidstærk og godt arbejdstøj

 

Liga Sport er forhandler af ID Identity og vi har også deres udvalg af Pro wear udvalg, som fås i mange forskellige størrelser og varianter og samtlige produkter er designet for bevægelse, så tøjeter behageligt at have på. Tøjet er forkrympet så du kan stole på Pro wear tøjet`s pasform.

 

Tøjet kan vaskes igen og igen og tøjet tåler daglig vask ved temperaturer helt op til 80 grader ved hvids tøj og det kulørte kan klare 60 grader.

 

Hvilket slags tøj er Pro wear?

Der er et pænt stort udvalg af forskellige modeller af t-shirts og der er t-shirts til damer og også t-shirts til herre i mange forskellige farver og en god model kan være en 

Pro wear t-shirt ID0300 som er en ekstra slidstærk t-shirt fremstillet i 60% bomuld - 40% polyester og den fås i hele 17 forskellige farver og i størrelserne fra xs till 6 xl.

 

PRO wear fås som herre t-shirt, dame t-shirt, herre polo shirt, dame polo shirt, cardigan og sweatshirt.

 

Du kan også få en pro wear som en langærmet t-shirt med ID0311 og den fås i 7 flotte farver og fås ligeledes i størrelserne fra str. xs til 6 xl og den er ligeledes lavet i 60% bomuld  - 40% polyester og er du dame og bare ønsker din t-shirt i 3/4 ærmet, så fås den også i pro wear.

 

Der er også et stort udvalg af polo shirt, hvis du mere er til polo shirt og der er mange forskellige flotte farver at vælge din polo shirt i.

 

En af dine muligheder i polo shirt er Pro wear polo shirt med lomme, som fås i 17 forskellige farver og den er fremstillet i 50% bomuld og 50% polyester og du kan få den i størrelserne fra 2xs til 6xl.

 

Pro wear kan også fås som en flot sweatshirt og den hedder Pro wear klassisk sweatshirt, som du kan få i 7 forskellige farver og den er fremstillet i 60% bomuld og 40% polyester og i str. fra str. xs til 6 xl.

 

Du kan se udvalget hos Liga Sport 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar