Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Alle gode gange 3 med Forever Aloe

oprettet d. under Forever Aloe Vera Gel -

Alle gode gange 3 med Forever Aloe

Forevers populære Aloe vera-drikke med C-vitamin fås nu i 3-stykpakning.

Nu du altsa gardere dig og fylde lageret op med flere af din yndlingsvariant af deres Aloe vera-drik, så du er godt forsynet fremover, eller du kan teste sættet med alle tre forskellige smagsvarianter.

 

3 x Forever Aloe Vera Gel

Jo flere, desto bedre. Deres populære Aloe vera-drik fremstilles nu efter en ny og bedre formel og består af op til 99,7% ren Aloe vera-gelè fra håndhøstet Aleo vera.

Nu desuden med C-vitamin og i en mere miljøvenlig karton. Desuden smager den bedre end før - prøv den.

 

3 x Forever Aleo Peaches

Den frugtbaseret version af Forevers Aloe vera-drikke er en ensartet, jævn frugtjuice med en sommerlig god smag af søde ferskner. Den indeholder C-vitamin, der bidraget til at mindske træthed og til at vedligehold immunsystemets normale funktion. Her i sæt med 3 miljøvenlige kartoner.

 

3 x Forever Aloe Berry Nectar

Deres populære Aloe vera-drik med smag af tranebær og æble er af topkvalitet, rig på C-vitamin  og indeholder hverken konserveringsmidler eller farvestoffer. Nu er denne klæskende friske Aloe vera-drik i en mere miljøvenlig karton - her i et sæt med 3 stk.

 

3 x Forever Aloe Vera Combo

Svært at beslutte dig? Smag og behag er jo forskellig. Så tag en af hver - her i et smart 3-stykspakning. Deres populære Aloe vera-drikke inderholder op til 99,7 % Aloe vera gelè og C-vitamin, men ingen konserveringsmidler eller sødestoffer. Kun det bedste er godt nok.

 

Se her alle Forever Living`s gode produkter

 

 

   


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar