Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Facts om Saucony

oprettet d. under Saucony

Facts om Saucony

Hvor kommer Saucony fra?

Saucony det er et amerikansk brand og det startede op som Saucony Shoes Manufactoring i Pennsylvarnia af 4 unge forretningsmænd.

 

Er Saucony et nyt brand?

Nej Saucony er et gammelt og velrommeret sportsbrand og det har eksisteret siden 1898 og Saucony lavede løbesko langt tid før, at løb blev den mest populære form for motion i hele verden, men Saucony kom først til Danmark i 1985 og i 90 `erne og 00`erne tog Saucony deres indtog i de danske løbebutikker, men indrømmet at de ikke er at finde i alle danske sportsbutikker.

 

Er Saucony et kendt brand?

Ja Saucony er et kendt brand, som de fleste løbere kender til og de er kendt på samme højde som New Balance, Brooks og Asics.

 

Hvad er godt ved Saucony?

Saucony løbesko er altid godt gennemtestet og afprøvet og det er sjældent, at man hører negativt om Saucony sko.

 

Saucony løbesko er produceret af de bedste materialer, så deres løbesko til både mænd og damer tilbyder en god komfort og en god pasform uden at gå på kompromis med et moderigtigt look.

 

Har Saucony nogle fede teknologier?

Ja de er meget kendt for deres

 

Powergrid+

Everrun

Isofit

som giver dig en lækker fornemmelse når du løber og sikre dig en god støddæmpning, som ligeledes giver dig en god pasform og de er lavet af ultra blødt materiale, som er fremstillet i meget svedtransporterende mesh, så fødderne kan ånde rigtig godt mens du løber.  

 

Saucony benytter deres erfaring og deres fede teknologier fra deres populære løbesko til deres pigsko, så pigsko fra Saucony er også værd at prøve.  

 

Hos Liga Sport er vi stolte over at være forhandler af både løbesko og pigsko fra Saucony og snarest har vi også løbetøj fra Saucony.

 

Se Saucony løbesko hos Liga Sport

 

Se Saucony pigsko med mere hos Liga Sport

 

Se her forsiden på Liga Sport

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar