Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Stort udvalg af fleece

oprettet d. under Fleece

Stort udvalg af fleece

I det kolde nord er fleece for de fleste et garderobe most.

 

Hos Liga Sport har vi et stort udvalg af forskellige fleece fra ID Identity i mange forskellige farver, så du kan få din fleece, så den passer til dig og disse fleece kan bruges både til fritidsbrug, jobbet eller som profilbeklædning for firma, klub eller skole.  

 

Fra ID Identity kan du vælge mellem følgende fleece:

 

Zip`n`mix Active herre fleece Blød tætstrikket fleececardigan i super kvalitet til aktiv brug fremstillet i 100% polyester og det er en herre fleece. 

 

Zip`n`Mix active dame fleece Blød tætstrikket fleececardigan i super kvalitet til aktiv brug fremstillet i 100% polyester og det er en dame fleece.

 

Mikrofleece herre cardigan Blød fleececardigan særligt velegnet til industrivask fremstillet i 100% polyester og det er en herre cardigan.

 

Mikrofleece dame cardigan Blød fleececardigan særligt velegnet til industrivask fremstillet i 100% polyester og det er en dame cardigan.

 

Mikrofleece cardigan herre med for lækker cardigan med gennemgående lynlås og 2 stiklommer med lynlås.  Mikrofleece cardigan herre.

 

Zip`n`Mix melange herre fleece Blød strikcardigan med ekstra længde bagtil som sikrer bedre pasform og komfort og det er en lækker herre fleece.  

 

Zip`n`Mix melance dame fleece Blød strikcardigan med ekstra længde bagtil som sikrer bedre pasform og komfort og det er en lækker dame fleece.

 

Strikfleece herre cardigan 

 

Strikfleece dame cardigan

 

Strikfleece herrevest

 

Strikfleece damevest

 

Strikfleece herre cardigan

 

Strikfleece dame cardigan

 

Hos Liga Sport er der gratis fragt ved bestilling for mere end 499 kr og der er hurtig levering, som for det mester er på 1-2 dage med produkter fra ID Identity. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar