Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Mange muligheder med sportstasker hos Liga Sport.

oprettet d. under Sportstasker

Mange muligheder med sportstasker hos Liga Sport.

Søger du en sportstaske, så har Liga Sport flere gode muligheder til dig for et godt valg af din nye sportstaske.

 

Liga Sport forhandler ID Identity`s program af sportstasker.

 

Vi har delt vores sportstasker fra ID Identity op i store sportstasker og lille sportstasker 

 

Store sportstasker

 

ID1802 fra ID Identyti er en stor sportstaske med trolleyhjul monteret på.

Så den kan bruges både til fritid og til sport.

Der er masser af plads i sportstasken og sportstasken har et stort hovedrum og desuden har den to sidelommer og en frontlomme og en god bundplade.

Sportstasken er lavet af 100% polyester og den har metalhåndtag i høj kvalitet og så er den jo let at transporter for dig, da den er monteret med trolleyhjul, så du ikke forløfter dig.

Den store sportstaske har SBS-lynlås og sportstaskens mål er 70 x 35 x 31 cm med plads til 70 liter.

Denne sportstaske er lavet af 100% polyester. 

 

Ønsker du en mindre, men fortsat stor sportstaske, så kan ID1800 fra ID Identity også være en god mulighed.

Den har plads til 40 l og dens mål er 60x26x28 cm og det er en stor sporttaske, som du kan vælge i 4 forskellige farver og farverne er rød, lime, kongeblå og sort.

Sportstasken har et stort hovedrum med aftagelig skulderrem og metalspænde. Vælger du denne model, så får du en stor sportstaske med to store sidelomer, hvor den ene har skopose og en stor lynlåslomme på front og med SBS lynlås samt en god bundplade.

Vælger du denne sportstaske, så får du en sportstaske, som er lavet af 100% polyester.

 

En anden mulighed fra ID Identity kan være ID1825 fra ID Identity som kaldes Ripstop gym duffle og det er en sportstaske, hvor du kan vælge den i 3 forskellige farver, som er grå, rød og sort og det er en smart sportstaske lavet i en slidstærk ripstop materiale, hvor du får et stort hovedrum , som er monteret med aftagelig skulderremog med store nylonlynlåse på toppen og på sidelommen af tasken.

Det er en sportstaske med  smarte gummi lynlåshænger på sidelommen og med praktiske stropper i de øvrige lynlåse.

Du får en sportaske hvor taskehåndtaget er lavet af et ryndt gummi materiale med trykknapper og sportstaskens mål er 51x31x27 cm med plads til 40 liter. Vælger du denne sportstaske, så får du en sportstaske som er lavet af 100% polyester og den vejer bare 420 gram. 

 

Er dit behov endnu mindre, så kan vi anbefale følgende indenfor kategorien lille sportstaske.

 

ID1801 fra ID Identity er en lille sportstaske med et stort hovedrum og med en aftagelig skulderrem med metalspande. Den lille sportstaske her har to sidelommer, hvor den ene er med en skopose og du får en sportstake med lynlåslomme på front.

Det er en lille sportstaske lavet i 100% polyester og dens mål er 48x20x24 cm med plads til 20 liter i denne sportstaske.

 

Er behovet endnu ikke, Så kan ID1850 fra ID Identity måske være løsningen, da det er en smart gym bag/rygsække, som fås i 4 forskellige farver, som er fluorescerende gul, lime, kongeblå og sort. Det er en lille sportstaske  som er let og god kvalitet med ekstra syninger, som med ekstra forstærkninger i hjørninger og med kraftige bomuldssnøre.

Denne gym bag / rygsæk er lavet af 100 % polyester og dens må er 44 x 33 cm.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar