Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Liga Sport besøgte Randers den 2. marts 2019

oprettet d. under Nyt fra Liga Sport

Liga Sport besøgte Randers den 2. marts 2019

I lørdags den 2. marts 2019 besøgte Liga Sport Øst Mesterskaber i Randers, som blev afholdt i deres flotte rammer, som de har til indendørs atletik i Randers.

 

Jeg siger tak for en hyggelig dag i Randers og tak for snakken med jer alle der.

 

Hvis nogle har lyst til at give mig en hjælpende hånd, så er de meget velkommende til at synes om Liga Sport på Facebook, så andre får øje på mit lille firma.

 

Nogle spurgte mig mig lidt om Saucony, så derfor her lidt om Saucony, men rigtig de er mest kendt for deres løbesko, men deres pigsko ser nu ikke helt tosset ud og er også  blevet godt modtaget.

 

Saucony er et gammelt og efterhånden meget velrenommeret sportsbrand fra USA. Det Amerikanske mærke har siden 1898 produceret sko, og i 1949 valgte de at udvide deres repertoire med løbesko - så man må sige, at de har meget erfaring i deres felt. Saucony producerede løbesko lang tid før, at løb blev den mest populære form for motion i hele verden.

 

Sauconys passion for løb gennemsyrer hele produktionen, og deres innovative tilgang til udviklingen af løbesko har igennem tiden skaffet dem et hav af priser og awards, der lovpriser og anerkender deres løbesko som værende blandt verdens bedste - og så kommer de til en pris, hvor næsten alle kan være med.

Saucony har en unik mission: De ønsker at berige løbere og motionister med løbesko i den bedste kvalitet. En mission, som brandet til fulde efterlever.

 

Sauconys løbesko er fremstillet af de bedste materialer, hvilket gør, at deres løbesko til både mænd og kvinder tilbyder stor komfort og en god pasform - og det helt uden at gå på kompromis med et moderigtigt look. Saucony kan således tilbyde et bredt udvalg af smarte løbesko i mange forskellige farver og styles, så du nemt kan finde en, der passer til dig og din stil.

 

Passionen og interessen for løb skinner igennem i alle Sauconys løbesko, og de udvikler konstant nye materialer og måder at forbedre deres anerkendte løbesko på. Derfor kan du også være sikker på, at dine nye løbesko fra Saucony er det bedste valg for dine fødder.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar