Privatlivspolitik
  • 1-3 dages levering
  • Fragt 39 kr.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Guide til det bedste træningstøj 2019

Oprettet d. under Nyt fra Liga Sport

Guide til det bedste træningstøj 2019

 

Hvis du er en af dem, der har sat dig selv et nytårsforsæt i form af at skulle i form i 2019, så har vi her udarbejdet en guide til det bedste træningstøj.

Løbe- og træningssko

Lad os starte fra bunden. Løbe- og eller træningssko. Vi hos LigaSport ved, hvor vigtigt godt fodtøj til træningen er, hvorfor at vi gør en dyd ud i at, tilbyde et hav af super fede og kvalitetsbevidste løbe- og træningssko fra det kendte mærket Saucony. Her kan du finde den løbesko, der opfylder lige netop dine behov.

 

Tights, bukser og shorts

Den perfekte og personlige træningssko, skal selvfølgelig også have noget at gå til. Vi tilbyder et udvalg af forskellige tights/shorts/løbebukser. Hvorvidt du træner indenfor eller udenfor, skal outfittet selvfølgelig passe. Dit outfit afhænger meget på dit valg af træningsstil. Hvis det er til fitnesscentret, kunne det være en god idé at vælge et par tights samt et par shorts. Hvor imod til udendørs brug, kan man bruge et par løbebukser.

 

Overdel

Igen, så afhænger overdelen også af, hvor og i hvilket klima du træner i. Men hvis vi starter med det inderste lag, nemlig t-shirten. Hos LigaSport har vi et hav af både kort- og langærmet løbe t-shirts i tyndt hurtigttørrende og svedtransporterende mikrofibermateriale. Dertil fås de i flere fede farver, så der er rig mulighed for at tilpasse den til et fedt træningsoutfit.

 

Til de lidt koldere omgivelser, vil løbetrøje/sweatshirt være et ideelt tilkøb til brug ud over t-shirten. Den kan selvfølgelig også bruges alene, da den i sig selv er langærmet og varm nok til de kolde aftener, træning og løb udenfor.

 

Til de lidt mere hardcore træningsformer, er vores løbejakker samt udvalg skaljakker til både mænd og kvinder det perfekte forslag. De kan modstå alt vind og vejr og er dertil vandtætte. Dertil er der ikke blevet sparet på komforten!

Hovedbeklædning

Som kirsebæret på toppen, foreslår vi at du til udendørs brug gør brug af vores hovedbeklædning, hvor vi tilbyder alt fra huer til, at holde hoved og øre varme. Dertil har vi et større udvalg af kasketter og halsedisser, der bevirker at du kan træne og modstå alt vind og vejr.

Vi foreslår

Vores bud på det perfekte træningsoutfit, der vil hjælpe med at overholde nytårsforsættet er følgende:

 

Til manden:

Disse super fede løbesko fra Saucony, der går perfekt til tights og shorts. Hertil en fed og cool overdel i form af en kortærmet t-shirt, der går hånd i hånd med denne trendy løbejakke. Sidst, men ikke mindst og for, at sætte prikken over i’et, en grå cap til at fuldføre looket.

 

Til kvinden:

Vi starter ud med denne fede og super trendy løbesko fra mærket Saucony, der går rigtig godt til disse lange løbetights. Til overdelen anbefaler vi en langærmet t-shirt, der ville passe perfekt til vores løbevest. Kirsbæret på toppen, kunne være en fed strikhue til at holde hovedet varmt både under og til og fra træning.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar